· 

Glasfusing

Glasfusing: hoe gaat dat in zijn werk?

 

Op zoek naar een uniek kunstwerk voor aan de muur? Bekijk mijn glasfusing kunstwerken en investeer in een mooi exemplaar om uw interieur compleet te maken. Deze kunstwerken zijn allemaal handgemaakt met behulp van de glasfusing techniek. Het glas dat ik gebruik wordt omgesmolten in een andere vorm. Wist u dat de glasdeeltjes in een speciale glasoven gaan met een warme van wel 700 tot 800 graden? Hierdoor smelten alle glasstukjes of reepjes tot één geheel. De kunstwerken voor aan de muur zijn allemaal in 2D gemaakt. Wilt u graag een eigen ontwerp? Tegen dit soort projecten zeg ik zeker geen nee. Ik kijk er naar uit om een kunstwerk voor u te maken waar u nog jarenlang plezier van heeft. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

Tack-Fuse kunstwerk gemaakt met glasfusing

Een speciaal kunstwerk dat ik tentoonstel in mijn kunstatelier is ‘Tack-fuse’. Hierbij zijn alle stukken niet helemaal gesmolten maar wel tot zo’n niveau dat ze aan elkaar blijven zitten. Wilt u het verschil zien en voelen? Maak dan een afspraak in mijn kunstatelier om het zelf te ervaren. U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee mijn kunstwerken te bekijken. In mijn atelier vertel ik tijdens de workshops die ik geef graag meer over glasfusing en andere glaskunst. Hierbij kunt u ook zelf aan de slag gaan met het maken van een kunstwerk. Vul het aanvraagformulier in en ik neem contact met u op!

 


Naast glasfusing ook schilderijen

Wist u dat ik naast een grote passie voor glasfusing ook graag schilderijen maak? Hierbij maak ik meestal gebruik van acrylverf en vind ik het leuk om diverse technieken uit te proberen. Kunst in uw interieur is altijd een goed idee! Kies een schilderij uit die bij u past en zoek een mooie plek uit in uw huis. Hangt u hem aan de wand om een saaie muur mee op te vullen? Of wilt u hem op een wandplank plaatsen? Beide opties zijn mogelijk, zolang u er maar voor zorgt dat het schilderij goed wordt belicht. Ook is het leuk om een bijpassende lijst uit te kiezen zodat u net een verfijnder resultaat bereikt. Ik denk maar al te graag met u mee! Kom langs in mijn kunstatelier om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om uw favoriete schilderij alvast te reserveren.