· 

Glaskunst

Ontdek de wonderen van de glaskunst

 

Waan u zelf in de wondere wereld van gesmolten glas en ontdek deze unieke kunstvorm. Het is een kunstvorm dat deel uit maakt van de beeldende kunsten. Zelf heb ben ik onder andere gespecialiseerd in glasfusing. Hierbij maak ik graag gebruik van frisse kleuren. En wat ik het leukste vind aan glasfusing? Het is altijd een verrassing hoe het uit de oven komt en wat dus het uiteindelijke resultaat is. Wilt u de gemaakte glasobjecten van dichterbij komen bekijken? Ik ontvang u graag met een kopje koffie of thee in mijn kunstatelier. Zo kunt u er heerlijk vertoeven en ondertussen genieten van mijn glaskunst. U kunt zelf met beide ogen zien hoe het glas wordt gesneden en hoe het kunstwerk wordt samengesteld voordat ik het in de oven doe. U bent dus van harte welkom in mijn atelier om mijn glaskunst te bewonderen! Gebruik de knop "contact opnemen" om een afspraak in te plannen.

Kennismaken met glaskunst door een workshop te volgen

Wilt u de kunst van glasfusing en glaskunst eigen maken? Ik breng maar al te graag mijn eigen opgedane kennis en vaardigheden aan u over. Het is met recht een bijzondere activiteit te noemen en niet veel mensen beheersen deze kunst. U maakt kennis met de schitterende wereld van het versmelten van glas. Ik zal u welkom heten in een inspirerende omgeving waarbij ik enthousiast vertel over glasfusing. Daarna zal ik ook voordoen hoe het in zijn werk gaat. Maar dit is nog niet alles! U gaat ook zelf aan de slag met het maken van een creatie. Zo leg ik u uit hoe u het glas moet snijden, breken en zagen. Wilt u zelf zien hoe uw kunstwerk in de oven wordt gestopt en hoe dit tot één geheel wordt gevormd? Geef uzelf dan op voor de workshop glasfusing! Neem contact op via het formulier om de mogelijkheden voor de workshop te bespreken.  

 


Huur een oven om zelf glaskunst te maken

Bent u net als mij gek op glaskunst? En bent u bekend met alle technieken die daarbij komen kijken? Wilt u zelf aan de slag maar heeft u geen oven tot uw beschikking? Dan kan ik mijn oven aan in mijn atelier in Alphen aan den Rijn aan u ter beschikking stellen. Ik bereken samen met u de stookcurve zodat u op een gegronde manier te werk kunt gaan. Wilt u ook een glasoven huren? Neem dan contact op via de mail of bel mij even!